Love the Look

Love the Look

- en beauty-blog af Mikkel Hyldebrandt

En blog i skønhedens tegn. Produkter, favoritter, tendenser, baggrund og meget mere.

Lucky looks - Dior Garden Party

BeautyOprettet af Mikkel Hyldebrandt fre, januar 27, 2012 15:24:42

Selv om foråret måske ikke lige springer i øjnene, når man kigger udenfor, så er der alligevel masser af forårstegn. Navnlig når du går gennem stormagasinernes skønhedsafdeling, hvor de forskellige mærkers forårslooks er begyndt at springe ud.

De næste par dage vil jeg gennemgå de vigtigste og bedste looks, og lægger ud med Dior, der indbyder til havefest. Looket hedder 'Garden Party', og traditionen tro er looket domineret af lækre pasteller og virkelig skønne stjerneprodukter. Inspirationen er hentet fra Christian Diors somre i Granville i Normandiet, hvor blomsterne var mangfoldige og romantikken var til at tage at føle på, og som her er overført til en moderne nutidsversion i farver og stemning.

Looket føres an af den skønne clutch med tre øjenskygger og to glosser og suppleres af en neonpink blush, der trods den heftige farve er rigtig brugbar.

Og så er intet look fuldendt uden et par lakfarver i nye kultfarver, der i år er opkaldt og farvelagt efter en vandlilje og en forglemmigej - Waterlily og Forget-me-not.

Det her er nok forårets smukkeste havefst!

Love the Look!

Psst! Dior Garden Party er allerede at finde på hylderne. LTL

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.