Love the Look

Love the Look

- en beauty-blog af Mikkel Hyldebrandt

En blog i skønhedens tegn. Produkter, favoritter, tendenser, baggrund og meget mere.

Lidt om perfektion, nostalgi og aura

BeautyOprettet af Mikkel Hyldebrandt man, januar 16, 2012 13:11:27

Som lovet får du her de næste tre tendenser fra holdet bag Danish Beauty Award. Se med de næste par dage, for at få tendenser drypvis. Og så går jeg i gang med at vise sæsonens bedste looks!

Foto: PR

Nobody is perfect
All natural er all good. For vi kan efterhånden spotte en botoxglattet pande eller en fyldt læbe på lang afstand. Vi viser både grå hår og fine linjer med stolthed, for vi vil se godt ud – ikke unge – af vores alder. Og tyer vi til hjælp fra skønhedsdoktorens sprøjte skal resultatet være usynligt for alle andre end dig selv.

Visible Aura
Vi vil være holistiske på alle planer, hvad enten det gælder skønhed eller livsstil. Sidste års fokus på enkelte hellige ingredienser har nu spredt sig til hele livsspektret, hvor vi vil finde den indre ro ikke bare på badeværelset, men også i resten af vores liv.

Ny nostalgi
Vi går på genopdagelse blandt klassikerne. Fordi de stadig holder og minder os om en tid, hvor der netop var tid til at gøre sig umage. Dengang hvor livet syntes enklere, og de ægte originaler blev født på en ikonisk stjernehimmel, der lyser klart den dag i dag. Og i en tid, hvor alle skriger på at være originale, er skønhedens klassikere det ligefremme valg.

Love the Look!

  • Kommentarer(1)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.
Oprettet af www.beautyspace.dk ons, januar 18, 2012 08:22:27

Alle 3 blandt mine favoritter (være uperfekt på den gammeldags måde omgivet af god karma eller hvad?).