Love the Look

Love the Look

- en beauty-blog af Mikkel Hyldebrandt

En blog i skønhedens tegn. Produkter, favoritter, tendenser, baggrund og meget mere.

Den ultimative beauty-bande

BeautyOprettet af Mikkel Hyldebrandt fre, januar 13, 2012 10:36:01

Endnu en gang i år, er jeg heldig at være blandt jurymedlemmerne i Danish Beauty Award, der deler priser ud til de bedste skønhedsprodukter på en endnu ikke fastsat dato i løbet af foråret. Du får et 'familiefoto' her, og hvis du har lyst, kan du læse dig mere om hvem vi er lige her.

Hvis du tror vores arbejde består udelukkende i at bedømme de godt 400 indsendte produkter, så er det næsten sandt. For faktisk starter vi hele processen med at tale om de tendenser, der ikke bare er at spotte lige nu, men som også kommer til at tegne de næste par år på skønhedsfronten. I løbet af de næste par dage, får du alle ti, men for ikke at skabe beauty-overload, deler jeg det en smule op. De første tre lyder således:

Just Say Yes

Det er på høje tid vi dropper konformiteten og krisestemningen. Vi har været alvorlige længe nok, så i stedet for de evige nej-sigere, der skilter med nej til dit og nej til dat, så lad os sige ja. Ja til skønhedsprodukter med ingredienser, der hjælper os til at gøre livet lidt lettere og enklere at leve.

Playful

Det legesyge har fundet vej ind i skønheden igen. Langt fra den kølige og perfektionistiske Mad Men-stil finder vi skønhedsprodukter, der appellerer til vores fantasi og opfordrer til at gå på opdagelse i hele den mangfoldige beauty-farvelade. For som det gælder med al makeup: Hvis legen går for vidt, kan du tage det af igen …

Cheap Hippie

Øko-suset er stilnet af, og vi er på nippet til at forkaste alt det grønne og dets væsen. Men har vi virkelig fået nok af alt det grønne? Ja, hvis det bliver for helligt og frelst. Nej, hvis øko er en selvfølge, vi end ikke bemærker mere, men forudsætter, og som kan fås til en rimelig pris.

Love the Look!

  • Kommentarer(3)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.
Oprettet af www.weiz.dk fre, januar 27, 2012 11:17:41

Så fint et billede Mikkel, du ser fantastisk ud!

Oprettet af Mette fre, januar 13, 2012 23:15:51

Flot familiebillede :) - du ser helt vildt godt ud på det billede. Jeg glæder mig til at læse mere om produkterne og følge med i din blog. Jeg er stolt af dig lillebror. Knus Søs

Oprettet af nina@fagbladetkosmetik.dk fre, januar 13, 2012 11:28:51

I like :-)