Love the Look

Love the Look

- en beauty-blog af Mikkel Hyldebrandt

En blog i skønhedens tegn. Produkter, favoritter, tendenser, baggrund og meget mere.

I denne søde juletid...

Talk of TownOprettet af Mikkel Hyldebrandt fre, december 02, 2011 10:46:06

... er der masser af forkælelse at hente i blogland! Selv om denne blog på grund af tidspres ikke har fået lavet en gavekalender til bloggens læsere, så skal i alligevel ikke snydes for nogle af de mange godter, man kan klikke sig frem til.

Lad os starte med skønne Anette, der på Beautyspace kører en adventskalender med RIGTIG gode gaver. Den kommende søndag duft fra Armani Code. Og fortvivl ej, hvis du ikke trækkes ud som vinder, for på Anettes blog er alle vindere, så hvis du på et eller andet tidspunkt lægger en kommentar under adventsgodterne, så får du en julet overraskelse den 23. december. Se det er da gavmildhed!

Foto: Slowfashionhouse.com

Hvis du ud over skønhed også er til bolig og mode, så kan du anbefale venner og familie til at modtage nyhedsbrevet fra SlowFashionHouse og derved deltage i konkurrencen om lækre præmier til dig eller til hjemmet. Deltag ved at klikker her.

Og endelig kan du på The Sweet Spot få lækre, små giveaways drysset generøst ud over hele december. Skønne Laura står bag, og hun må være i julehumør med alle de lækkerier.

Love the look!

  • Kommentarer(2)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.
Oprettet af www.thesweetspot.dk fre, december 02, 2011 12:01:43

Ja det siger jeg også. Masser af sweets herfra til dig og dine smukke læsere.

Oprettet af www.beautyspace.dk fre, december 02, 2011 10:49:53

Ihhhhhhhhh! Tak.