Love the Look

Love the Look

- en beauty-blog af Mikkel Hyldebrandt

En blog i skønhedens tegn. Produkter, favoritter, tendenser, baggrund og meget mere.

New Yorker-stemning

GroomingOprettet af Mikkel Hyldebrandt fre, november 18, 2011 12:14:30

Jeg var så heldig at være i New York i sidste uge i forbindelse med arbejde. Selv om programmet var stramt, så var der alligevel indlagt enkelte pauser, så man kunne nå at få til New Yorker vibe ind på livet.

Foto: MH

Hvis du på et eller andet tidspunkt befinder dig i byen, der aldrig sover, skal du ikke snyde dig selv for en gåtur på det fantastiske High Line Park, der er anlagt oven på sporene fra en godsbanetogbane på Manhattans West Side. Vældigt god idé, der er udført til topkarakter og som viser, hvor cool New York kan være.

Foto: Kiehl's

En anden ting, du ikke må snyde dig selv for er et besøg hos Kiehl's - det hæderkronede og nu 160 år gamle apotekermærke, der startede på Manhattan. Ud over den originale butik på 3rd Ave og 13th Street, så er den nyåbnede spå på 64th og Lexington et besøg værd. Hvis du har tid (og har bestilt tid i god tid), kan du nyde en lækker ansigtsbehandling. Og hvis du er mand er en Old School Brush and Blade Shave en stor og meget afslappende fornøjelse, der finder sted i mandhaftige rock'n'roll-omgivelser og bliver forestået af den kyndige Justin, der i øvrigt også er frisør, hvis lokkerne er for lange.

Love the Look!

  • Kommentarer(1)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.
Oprettet af www.beautyspace.dk man, november 21, 2011 06:23:50

'synes godt om', 'synes godt om', 'synes godt om'