Love the Look

Love the Look

- en beauty-blog af Mikkel Hyldebrandt

En blog i skønhedens tegn. Produkter, favoritter, tendenser, baggrund og meget mere.

En skønhedsdronnings død

Talk of TownOprettet af Mikkel Hyldebrandt tir, november 15, 2011 15:32:42

Det er ikke kun fordi, jeg arbejder med at skrive om skønhedens tendenser, historier og personligheder, at jeg er meget berørt af, at Evelyn Lauder – svigerdatter til dén berømte Estée – døde i lørdags 75 år gammel som følge af en kræftsygdom i underlivet. For nok var hun en stor del af Estée Lauder Companies’ image og historie. Men hun var også kvinden, der opgav sin lærergerning for at gå ind i manden Leonards familiefirma, hvor hun viste sig at være overordentlig skarp, når det gjaldt skønhed. Hun navngav Clinique, var næsen bag nogle Estée Lauder-firmaets største dufte som Beautiful og Pleasures og så var hun passioneret forkæmper for brystkræftsagen for blot at nævne nogle af de få succeser hun kan kalde sine egne.

Foto: PR Estée Lauder Companies

Det var i forbindelse med sidstnævnte – brystkræftsagen - at jeg talte med hende i sommer over en skrattende telefonlinje fra København til Aspen. Og netop derfor er det så mærkeligt, at hun er væk. For selv om jeg var en af de sidste hun gav et af sine sjældne interviews, var hun så skarp, velformuleret og nærværende, at det er svært at forstå, at hun nu er væk. Interviewet kan du læse i IN nummer 10 fra i år, hvilket ud over at beskrive en strålende personlighed også er prydet af nogle ret fine familiefotos fra den kendte Lauder-familie.

Evelyns ånd vil uden tvivl leve videre i Estée Lauder-regi. Og jeg vil mindes hende som en stærk, bestemt og helt igennem fantastisk kvinde, der sagtens kunne mærkes hele vejen gennem telefonlinjen fra Aspens bjerge.

Love the Look!

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.