Love the Look

Love the Look

- en beauty-blog af Mikkel Hyldebrandt

En blog i skønhedens tegn. Produkter, favoritter, tendenser, baggrund og meget mere.

Var der nogen der sagde tempeltid?

Talk of TownOprettet af Mikkel Hyldebrandt søn, oktober 02, 2011 12:06:16
For godt en måned siden kunne jeg føje endnu en skønhedsfavorit til min efterhånden uendeligt lange liste. Men denne favorit hører dog til i kategorien sted og ikke produkt. For her er tale om intet mindre end fire etagers velvære fra kælder til kvist og fra top til tå på Frederiksberg i København.

Foto: PR

Min nye spadestination bærer navnet Beauty Avenue og er en såkaldt Aveda Lifestyle Spa & Salon. Det betyder ikke bare en Aveda-butik med alle produkter samlet ét sted, men også en frisør (med anbefalelsesværdig hårspa-behandling), eyebrow bar (hvor brynene formes med threading, en lille trådløkke, der griber om de små hår), ansigts- og kropsbehandlinger en masse (anbefaler at starte med Elemental Nature-varianten), massage og en temmelig genial relaxation lounge, hvor man kan lade velværen synke rigtig dybt ind. Nævnte jeg, at det hele var spredt ud over fire etager?

Foto: PR

Så hvis man nu antager, at ens krop er et tempel, så er det oplagt at bruge (mange!) timer hos Beauty Avenue Lifestyle Spa & Salon. For det er intet mindre end et spatempel!

Love the Look!

Psst! Bestil tid og se meget mere om behandlingerne på beautyavenue.dk. LTL

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.