Love the Look

Love the Look

- en beauty-blog af Mikkel Hyldebrandt

En blog i skønhedens tegn. Produkter, favoritter, tendenser, baggrund og meget mere.

På ingen måde skrabet!!!

GroomingOprettet af Mikkel Hyldebrandt tor, september 22, 2011 14:36:10

Indrømmet jeg er lidt af en shaving freak, der ikke kan lade være med at købe nye produkter til barberingen. Det gælder både skum, creme og alle slags plejeprodukter til huden bagefter.

Det gælder dog ikke barberskarbere, hvor jeg efterhånden har fundet min hylde, og hvor skraberen der står på den er fra Gillette og fra sidste år, har fem blade, præcisionstrimmer og en knap, der aktiverer mikroimpulser, der både løfter håret og får bladet til at glide bedre. Smart og supereffektivt.

FOTO: Gillette

Så når der lanceres en ny Gillette Proglide Fusion Power bare et år efter, er jeg naturligvis skeptisk. For bigger, better og tættere, er det muligt, når den nu ligner den jeg har allerede?

Endnu en gang må jeg kapitulere og sige ja og sige et stort JA! Selv om forgængeren var eminent, er denne en tand bedre. De vibrerende mikroimpulser lader til at suge sig fast til huden, og bladene er om end endnu skarpere, mens skæret og dermed også huden er bedre beskyttet af de to gummi-strips omkring bladene.

Så all-in-all er der lige blevet strammet op og perfektioneret på det, der i forvejen var en vinder, hvilket også får den til at se endnu bedre ud.

Love the look!

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.