Love the Look

Love the Look

- en beauty-blog af Mikkel Hyldebrandt

En blog i skønhedens tegn. Produkter, favoritter, tendenser, baggrund og meget mere.

En duftperle

GroomingOprettet af Mikkel Hyldebrandt fre, november 19, 2010 00:05:08
Selv om jeg betragter min blog som en del af mit job, så må den desværre vige pladsen, når jeg i perioder - som lige nu - hvor jeg har ekstra travlt med mine andre gøremål. Men alligevel skal I ikke snydes for denne duftperle, jeg blev præsenteret for forleden og som vækkede minder fra min tid på det hamburgske TUSH magazine, hvor jeg stødte på duften første gang.

Foto: PR

Costume National Homme er en af de dufte, der bare dufter anderledes - og som den opmærksomme læser nok har bemærket, så forføres mine næsebor af det anderledes, der tør lidt mere og ikke er som de andre. Noter af grapefrugt, kardemomme, bergamotte, kanel, timian, patchouli og sandeltræ, skaber en let pudret duft som man kender det fra Dior Homme. Den har en elegant krydret kant som hos Van Cleef & Arpels Bois d'Iris og en lidt tobaksagtig træ-bund a la Tom Ford Tobacco Vanilla. Og så er flakonen jo en minimalistisk drøm at se på!

Til kvinder kan jeg varmt anbefale Costume National Scent, der har noget af den samme dybe, men fint balancerede kantethed som denne her til mænd.

Love the Look!

  • Kommentarer(1)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.
Oprettet af www.beautyspace.dk fre, november 19, 2010 12:57:35

Mmmmmmm, lyder fantastisco. Og jo, dine læsere er skam både opmærksomme og tilmed længelsfulde, når vi skal vente på bloggerier fra din hånd. Kh A