Love the Look

Love the Look

- en beauty-blog af Mikkel Hyldebrandt

En blog i skønhedens tegn. Produkter, favoritter, tendenser, baggrund og meget mere.

Love the Look - en beauty-blog

Om Love the LookOprettet af Mikkel Hyldebrandt tor, oktober 29, 2009 22:09:44

Skønhed har stor betydning for den verden vi lever i. Og hvis du tror skønhed kun handler om egocentreret produkt-pensleri, så tro om igen – eller forlad straks denne blog!

For et moderne skønhedsbegreb er meget mere end blot den duft, du puster på huden, eller den creme du smører på kroppen. Skønhed er ladet med alt muligt og umuligt lige fra tendenser hentet fra moden og verden omrking os. Den er spækket med alskens teknologier og medrivende udviklinger og propfyldt med noget af den ypperste markedsføring, der kan købes for penge.

Love the Look vil ikke kun være produkt-gejlet, men også tage fat på tendenser, personligheder, musik, reklamefilm, artikler og mange andre af de elementer, der tilsammen udgør en ret broget, temmelig kompliceret, noget uoverskuelig, ofte vanvittig, til tider komisk og helt igennem fantastisk genial skønhedsverden.

Just LOVE THE LOOK!

  • Kommentarer(2)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.
Oprettet af Søster ons, november 11, 2009 17:52:48

Det er en super funky blog du har lavet, jeg kigger på den hver dag og glæder mig hele tiden til at læse nyt. Jeg er rigtig stolt af dig, du er bare så dygtig. Kærlig hilsen Søster. Jeg elsker dig.

Oprettet af søs lør, november 07, 2009 12:02:41

Hvor er det bare en super cool blog, med fed grafik. Overskuelig og tjekket. Glæder mig til at følge den og alle de skønne, vanvittige tips.

Knus Søs