Love the Look

Love the Look

- en beauty-blog af Mikkel Hyldebrandt

En blog i skønhedens tegn. Produkter, favoritter, tendenser, baggrund og meget mere.

Cellekammerat

BeautyOprettet af Mikkel Hyldebrandt fre, oktober 30, 2009 17:20:48

I 2001 kom den første Absolue-serie fra Lancôme, der var baseret på intensiv forskning af aldrende hud. Senere kom Absolue BX med Pro-Xylane-teknologi, og nu kommer der en ny Absolue-serie, Precious Cells, baseret på stamcelleteknologi, der er et af de helt store buzzwords indenfor for skønhedsindustrien lige nu. En teknologi, der hjælper til at vække de helende stamceller i vores hud til live, så de kan reparere og stoppe den nedbrydning af huden, der forårsages af aldring.

Foto: PR

Absolue Precious Cells er et godt ekspempel på den ’über-luksus’-tendens , hvor alle store producenter af luksushudpleje lægger en slags overbygning på deres øvrige luksuspleje – en overbygning der er væsentligt dyrere end ’almindelig’ luksuspleje. Men hvorfor betale noget, der ligger komfortabelt på den anden side af 1000-kroners-mærket for en creme, kunne man fristes til at spørge? Det er fordi den indeholder den allerseneste forskning, der endnu koster en formue at producere.

Det er lidt ligesom med Formel 1: Den forskning og udvikling, der lægges i at gøre racerbilerne hurtigere og mere effektive, kommer med tiden til at gøre bilerne bedre på gadeniveau også.

Så hvorfor er det her Love the Look?
Eksklusivt guld-look og luksuscreme proppet med topforskning, og der er ikke andet at sige end...

Love the Look!

  • Kommentarer(0)//www.hyldebrandt.dk/#post8