Love the Look

Love the Look

- en beauty-blog af Mikkel Hyldebrandt

En blog i skønhedens tegn. Produkter, favoritter, tendenser, baggrund og meget mere.

Forår i følge Chanel

BeautyOprettet af Mikkel Hyldebrandt fre, december 04, 2009 13:18:53

Så har Chanels gulddreng, Directeur International de la Création Maquillage Peter Philips, været på spil igen. Allerede i starten af det nye år kan man kaste beundrende blikke på mesteren Philips’ nye forårslook for 2010, Les Impressions de Chanel. Farverne holder sig i de beige-gyldne og brunlige khaki-nuancer, hvilket nok passer til forårsbleg hud, der har brug for et strøg gyldent solskin, men tyder også på, at kosmetikbranchen i det hele taget har brugt de seneste års krise på at skære den måske lidt for farvestrålende og lidt for i øjenfaldende farvepalette væk. For på den ene side, at gøre produkterne mere salgbare, men også for at markere en ny start efter devisen hvad kvinder faktisk vil have, og ikke hvad de vil ha’, ha’, ha’!

Foto: PR

Den absolutte juvel i Philips’ smukt konstruerede Chanel-tiara er Empreinte de Chanel – en bronzing powder med perlemorseffekt og med et blæret Chanel-logo som glimrende centrum. Les Impressions de Chanel består derudover af læbestifter og -glosser, neglelakker, øjenskygge og øjenblyant. Hele den khakifarvede pastelherlighed er i butikkerne fra januar 2010.

Og hvis du vil se, hvordan sådan et look kan bruges sådan rigtig CHANEL style, så har filmen om Coco Chanel, ”Coco før Chanel”, premiere i danske biografer den 11. december.

Love the Look!

  • Kommentarer(1)//www.hyldebrandt.dk/#post37