Love the Look

Love the Look

- en beauty-blog af Mikkel Hyldebrandt

En blog i skønhedens tegn. Produkter, favoritter, tendenser, baggrund og meget mere.

Bio fra Biotherm

BeautyOprettet af Mikkel Hyldebrandt ons, december 02, 2009 15:27:07

Stella McCartney har gjort det, Origins har en, Korres er også med. Og siden april også Biotherm. Altså, at være med på tendensen om at have en økologisk certificeret plejeserie. Biotherm-deodoranten, der oveni bærer det nok mest tidssvarende mærkenavn til plejeprodukter lige nu med ’bio’ i første stavelse, er et dobbelt økocertificeret produkt med 100% naturlige indholdsstoffer, hvoraf 25% er økologiske.

Foto: PR

Deo’en fra Biotherm er en del af den tendens man kunne klassificere som ’massemarkeds-øko’, der går ud på, at store firmaer skaber en øko-serie i tilgift til deres konvetionelle produktserier. I tilfældet Biotherm – og tilsvarende hos Origins, Korres og McCartney – har mærket aldrig lagt skjul på, at de anvender naturlige indholdsstoffer, og ej heller, at kemien tages til hjælp for at få produkter til at virke bedre og holde længere. Nu findes der bare et alternativ til den øko-bevidste forbruger, der gerne vil være økobevidst, men som til gengæld finder en vis sikkerhed i velkendte brands.

Om det er velovervejet markedsføring eller ganske enkelt et tegn i tiden, er svært at afgøre. Ikke desto mindre synes jeg, det er et skridt i den rigtige retning, da det tyder på, at den grønne bevidsthed hos forbrugerne efterhånden også har nået den mere hardcore kosmetikindustri.

Love the Look!

  • Kommentarer(1)//www.hyldebrandt.dk/#post36