Love the Look

Love the Look

- en beauty-blog af Mikkel Hyldebrandt

En blog i skønhedens tegn. Produkter, favoritter, tendenser, baggrund og meget mere.

Draculas duft?

BeautyOprettet af Mikkel Hyldebrandt man, marts 12, 2012 10:43:52

Lige om lidt kommer Lady Gagas allerede berygtede duft, der efter sigende kommer til at dufte af en blanding mellem blod og sæd. Man kunne forestille sig et lignende duftsprog i Geza Schöns - ham med molekule-duftene Escentric og Molecule - nye herreduft, Kinski, der henter sin inspiration fra den tyske skuespiller Klaus Kinski (1926-1991). Kinski - altså skuespilleren - er mest berømt for sin rolle som Dracula i Werner Herzogs Nosferatu the Vampire fra 1979 selv om han medvirkere i mere end 130 film i sin karriere.

Foto: PR

Men selv om Kinski - altså duften - er kontrastfyldt og anderledes, så er den langt fra sæd- og bloddryppende. Frugtige bær er sat overfor grøn vetiver, en prikken krydderkomposition overfor blomster og afslutningen er overraskende ligetil og klassisk med patchouli og musk. Alt sammen en hyldest til en skuespiller, hvis personlighed og temperament var kontrastfyldt, men hvis talent var stort og smukt.

Foto: PR

Som med Geza Schöns andre dufte er der ikke tale om konventionelt parfumeri, men nærmere om dufte, der skal opdages og prøves på egen hud. Men hvis du er til dufte, der kan bare lidt mere, så er Kinski også noget for dig.

Love the Look!

Psst! Kinski koster 950 kr. for 100 ml edt og forhandles hos Storm i København og andre udvalgte forhandlere. LTL

  • Kommentarer(0)//www.hyldebrandt.dk/#post342