Love the Look

Love the Look

- en beauty-blog af Mikkel Hyldebrandt

En blog i skønhedens tegn. Produkter, favoritter, tendenser, baggrund og meget mere.

Modeuge for alle - L'Oréal Powder Room

Talk of TownOprettet af Mikkel Hyldebrandt ons, februar 01, 2012 16:50:50

I dag er modeugen blevet skudt i gang med godt 50 shows fordelt på tre dage. Og selv om man får lidt med hist og her, så er og bliver modeugen for modebranchen og altså ikke en modefest for resten af 'os'.

Det her L'Oréal Paris gjort noget ved og åbner fra den 2.-4. februar L'Oréal Paris Poder Room i Løvstræde i København. Konceptet er helt enkelt: Mød op i pop-up-salonen i København og få en mini-makeover af professionelle makeupartister fra L'Oréal Paris.

Mens du venter, kan du spise og drikke lidt lækkert og bladre gennem mærkets modeugeavis L’Oréal Paris Fashion Post.

Som en ekstra dimension på din makeover-makeup-oplevelse kan du blive fotograferet af en prof fotograf og få billedet med hjem. Alle looks bliver offentliggjort på Powder Room’s pressevæg, men ligeledes kan alle kan ’tagge’ deres nye look fra Powder Room til deres egen facebook profil.

Se, det er da en snert af modeugen, der vil noget!

L’Oréal Paris' Powder Room er åbent for alle torsdag d. 2 og fredag d. 3. februar i tidsrummet fra kl. 12-18 samt lørdag d. 4. februar fra kl. 10-16. For booking af tid med en make-up artist, kan man henvende sig i skranken i Powder Room. Adressen er Løvstræde 8, 1152 København K.

Love the Look!

  • Kommentarer(0)//www.hyldebrandt.dk/#post336