Love the Look

Love the Look

- en beauty-blog af Mikkel Hyldebrandt

En blog i skønhedens tegn. Produkter, favoritter, tendenser, baggrund og meget mere.

Mere Gaga

Talk of TownOprettet af Mikkel Hyldebrandt fre, november 27, 2009 12:01:44

Ok, nu skal det her ikke gå hen og blive en ren GAGA-blog...

MEN jeg bliver nødt til at dele dette videoklip med Jer - Lady Gagas seneste single Bad Romance fra hendes kommende album. I det tidligere blog-indlæg All we hear is Lady-o Gaga, fortalte jeg om Gagas samarbejde med blandt andet Alexander McQueen, hvilket endnu tydeligere ses i videoen til Bad Romance.

Mange af de gakkede kostumer er Gagas egne, så dem kan McQueen ikke klandres for. Derimod går flere elementer fra hans seneste Pariser-kollektion igen i klippet: sko med hæl og sål som vædderhorn, sko i reptil-look, kjole i guld-ballon og med matchende alien-fodtøj og hår som taget ud af Star Trek. Provokerende McQueen-looks, der glider nærmest ubemærket ind i Lady Gagas vanvittige og grafisk bombarderende univers. Om der er tale om ren inspiration eller kalkuleret product placement står hen i det uvisse...

And speaking of Gaga, så nævnte jeg i Miss B goes Gaga, at Beyoncé fik hjælp fra Lady Gaga i hendes nye single Videophone. Lady Gaga har også snart en sang ude, der simpelt hen hedder Telephone - sjovt nok featuring Beyoncé. Hele bytte-bytte-købmand-telekommunikations-affæren skyldes selvsagt en masse ringen frem og tilbage mellem de to sangstjerner!

Love the Look!

  • Kommentarer(1)//www.hyldebrandt.dk/#post33