Love the Look

Love the Look

- en beauty-blog af Mikkel Hyldebrandt

En blog i skønhedens tegn. Produkter, favoritter, tendenser, baggrund og meget mere.

En ny form for skønhed?

BeautyOprettet af Mikkel Hyldebrandt tor, december 01, 2011 11:58:08

Forleden havde jeg den store fornøjelse at deltage i et læserarrangement arrangeret af Fagbaldet Kosmetik, der foregik på Teres Privathospital i Brøndby. Emnet var nye skønhedsbehandlinger, og min opgave var at fortælle de godt 50 fremmødte deltagere om en ny form for skønhed, der finder en uproblematisk forlængelse i såkaldt minimalt invasive behandlinger som fillers, botox og laserbehandlinger.

FOTO: Teres

For uanset, hvad du synes om sådanne behandlinger, så er de her altså, og rigtig mange benytter sig af dem. Faktisk fortalte Louise Rosendahl fra firmaet Q-Med, der producerer Restylane, at der er foretaget over 11 millioner Restylane-behandlinger siden produktet kom på markedet i 1996. Det er lige godt en del, der netop ikke tager højde for andre mærker eller omfatter Azzalure/Botox!

FOTO: PR

Men hvad har det med cremer at gøre, spørger du måske? Og det er et godt spørgsmål, for egentlig intet. Og så alligevel. Fordi når cremens virkning holder op, så er det nu muligt at få en behandling med øjeblikkeligt resultat, der ikke har noget med kirurgens kniv at gøre. At få en injektion er ikke nær så drastisk som et facelift, for der skal virkelig meget til før vi går under kniven. Og derfor har minimalt invasive indgreb vundet så stort indpas. Jo, det er ikke smertefrit, og ja, det er måske ikke noget du som det første vil prale med at have fået gjort. Men behandlingen tager fat, der hvor cremen slipper også uden at fastfryse dit ansigt i en enkelt grimasse.

Omvendt låner flere traditionell produkter også fra den æstetik-kosmetiske verden. Se bare reklamen oven for, der jo ligner en indsprøjtning i stedet for en creme. Eller overvej navne som Laserfocus og Laserist eller produkter, der beskrives som havende en botox-lignende effekt.

Så hvad enten du er til det eller ej, så er vores skønhedsverden blevet udvidet, så den nu også omfatter det minimlat invasive.

Hvad synes du? Er vores skønhedsverden blevet endnu større? Og er det godt eller skidt?

Love the Look!

  • Kommentarer(0)//www.hyldebrandt.dk/#post322