Love the Look

Love the Look

- en beauty-blog af Mikkel Hyldebrandt

En blog i skønhedens tegn. Produkter, favoritter, tendenser, baggrund og meget mere.

Hvilken type er du?

BeautyOprettet af Mikkel Hyldebrandt ons, august 31, 2011 16:20:12

Med sin helt særlig stilsans, lancerer designer Henrik Vibskov nu sin egen duftkollektion, der ganske enkelt hedder TYPE og som kombinerer lige dele rendyrket duftsprog og hjemmestrik.

Personligt er jeg mest til TYPE B, der er inspireret af Berlin og som dufter umiddelbart af røget træ og våde fortov – som en tur gennem Østberlins Mauer Park om vinteren, hvor duften af brændeovnsopvarmede lejligheder fornemmes i luften. TYPE D er inspireret af Damaskus og dufter let krydret og varmt blomstret, men er alligevel ikke en konventionel dameduft. Og så er der (naturligvis) TYPE C, der henter sin inspiration fra København og komprimerer duftindtryk fra hovedstaden, fx duften af hav, der ofte kan fornemmes i byen. Alle tre er rigtig cool og unisex til brug på kryds og tværs – endda så cool, at übercool trendspot Colette i Paris allerede har taget duftene til sig.

Foto: MH

I Danmark fås TYPE-kollektionen indtil videre eksklusivt i butik STORM i København – den københavnske version af Colette - hvor indehaver Rasmus Storm med vanlig sans for at spotte det lækreste før alle andre i øvrigt også har masser af andre beauty-lækkerier ud over TYPE.

Love the look!

Psst! 100 ml eau de toilette koster 599 kroner. LTL

  • Kommentarer(0)//www.hyldebrandt.dk/#post309