Love the Look

Love the Look

- en beauty-blog af Mikkel Hyldebrandt

En blog i skønhedens tegn. Produkter, favoritter, tendenser, baggrund og meget mere.

Er du klar til lidt ACTION?

GroomingOprettet af Mikkel Hyldebrandt ons, november 17, 2010 15:31:09
Jeg er nok som mænd er flest: når jeg finder noget jeg kan lide, så er jeg rimelig trofast over for det. Også når det gælder plejeprodukter, selv om jeg er så priviligeret at få lov til at prøve alt det nye og spændende.

For selv om jeg ikke holder mig til en enkelt serie sådan for altid, så lægger jeg i den grad mærke til, når der kommer noget nyt i de produktlinjer som jeg holder af. Som i tilfældet Anthony Action, hvor der netop er kommet en aluminiums-fri deodorant og en ny fugtighedscreme med solfaktor på gaden.

- Aluminum Free Deodorant og Daily Advanced Moisturizer SPF 30. Foto: PR

Anthony Action er serien til den kræsne mand, der vil have problemfri løsninger, der virker uden at have et arsenal af produkter på badeværelset. Hvis du ikke kender Anthony Action, så kan jeg varmt anbefale deres 2-in-1 Shave Cream, der både bruges til barbering og efterfølgende fugtpleje, den lækre Face Scrub og den forrygende Rescue Gel Treatment, der frisker op på minutter. Og så selvfølgelig de to nye produkter, der både dufter og føles lækkert. Var der nogle der sagde julegave til ham?

Love the Look!  • Kommentarer(0)//www.hyldebrandt.dk/#post229