Love the Look

Love the Look

- en beauty-blog af Mikkel Hyldebrandt

En blog i skønhedens tegn. Produkter, favoritter, tendenser, baggrund og meget mere.

En, to, tre molekuler

BeautyOprettet af Mikkel Hyldebrandt tir, november 16, 2010 08:06:31
Iso E super, ambroxan og nu vetiveryl acetat. Det lyder jo som en avanceret kemitime - og det er det i og for sig også. For med det nyligt lancerede og tredje duftpar fra parfume-rebellen Escentric Molecules, er der traditionen tro sat fokus på en enkelt syntetisk duftnote. Først var det den flyvske og effektfulde Iso E super, så blev det den mystiske ambroxan med amber-fylde, og nu er det den syntetisk forfinede udgave af vetiverrodden, vetiveryl acetat.

Foto: PR

Endnu en gang har den berlinbaserede næse, Geza Schoen, formået at skabe to dufte, der begge kredser om vetiverrodens både brusende friske, men også mørke og let eksotiske træduft. Falder du for Molecules 03 (for der er tale om dufte man vitterligt forelsker sig en smule i), så får du det rene vetiver-molekyle uden andre duftnoter i en koncentreret koncentration på 60%. Vil du have en mere komponeret duft, skal du gå efter Escentric 03, hvor du finder en mere velkendt form af vetiver, da den er omgivet af ingefær, grøn peber og lime.

Som med de to tidligere molekyle-dufte, er det virkelig svært at vælge, og som med alle gode og velkomponerede dufte, kommer det an på en prøve - vel at mærke på huden, hvor duften kan få masser af varme.

Love the Look!

Psst! Escentric Molecules 03 er netop blevet lanceret i Illum og den koster 950 kroner for 100 ml. LTL

  • Kommentarer(0)//www.hyldebrandt.dk/#post228