Love the Look

Love the Look

- en beauty-blog af Mikkel Hyldebrandt

En blog i skønhedens tegn. Produkter, favoritter, tendenser, baggrund og meget mere.

Lak-metropolis

BeautyOprettet af Mikkel Hyldebrandt fre, november 12, 2010 10:13:31

Lakerede negle er en af de største trends lige nu, hvilket afspejler sig i de mange skønne lak-kollektioner som firmaerne præsenterer sæson efter sæson. Og som formår at danne ikke bare mode, men også kult, så meget så indviede ’lak-ionistaer’ efterhånden kan spotte både mærke og farvenummer på andres fingerspidser.

- Dior hylder storbyen med tre nye lakker til neglene. Foto: PR

Dior er med helt fremme i kampen om fingerspidserne, med de tre nye lakker, skal der nok blive endnu mere rift om de fabelagtige fernisser. For de tre farver er ikke bare skønne som i must have, men de fås kun tre i Dior-butikker verden over: Gris Montaigne i Paris, Bond Street i London og på 57th i New York. Så der er dømt kult på forhånd.

Fra venstre mod højre: Gris Montaigne, Bond Street og NY 57th. Foto PR

Gris Motaigne er opkaldt efter gaden, hvor den allerførste Dior-butik i Paris ligger og er grå som Diors egen ynglingsfarve, Bond Street, efter gaden, hvor Dior for nyligt åbnede en butik, mens lakken er Londonsk gråtonet, og NY 57th for gaden, hvor Dior befinder sig og som er søvgrå som en skyskraber.

Selv om jeg ikke bruger neglelak, er jeg på nippet til at hoppe på et fly for at få fat på de lakkede lækkerier. Spørgsmålet er bare hvilken by - og hvilken lak! - jeg skal vælge …

Love the Look!

Hvor ville du tage hen? Og hvilken Dior-lak er din favorit?

Psst! Diors metropolis-lakker sælges fra den 15. november 2010 og som skrevet kun i de tre storbyer. LTL

  • Kommentarer(2)//www.hyldebrandt.dk/#post227