Love the Look

Love the Look

- en beauty-blog af Mikkel Hyldebrandt

En blog i skønhedens tegn. Produkter, favoritter, tendenser, baggrund og meget mere.

Klar til at blive kostet rundt med?

GroomingOprettet af Mikkel Hyldebrandt tor, oktober 29, 2009 22:51:08

Mænds barbering er et flere tusind år gammelt ritual, der stadig den dag i dag lader til at blive mere og mere forfinet. Produkterne bliver mere og mere avancerede på trods af, at ritualet forbliver det samme.

Lige nu findes der rigtig mange gode shaving-serier, der er særligt udviklet til mænd og af mænd, men hvis virkelig vil lave et ’statement’, så skal du kaste dit blik på nobel-mærket Aqcua di Parma. Deres barberingssæt er noget af det ypperste, jeg har set – og det på trods af, at klingen er en helt almindelig Gillette!

Bare kosten i det glatteste Wengé-træ, den tunge messing og børsterne af ægte grævlingehår er indbegrebet af den største barbér-tendens lige nu: At gøre barberingen til ritual og ikke bare en rutine. Selv om denne luksusrutine koster lige over 4000 kroner, så er der kun at sige: Love the Look! Foto: PR

Love the Look til dig: Er du ude efter top-barbering, uden at du skal spare op, så kig efter Dermalogicas shaving-produkter, Niveas Extreme Comfort-serie eller Art of Shavings retro-stil.

  • Kommentarer(0)//www.hyldebrandt.dk/#post2