Love the Look

Love the Look

- en beauty-blog af Mikkel Hyldebrandt

En blog i skønhedens tegn. Produkter, favoritter, tendenser, baggrund og meget mere.

Forlænget konkurrence med TRESemmé

Talk of TownOprettet af Mikkel Hyldebrandt man, august 02, 2010 13:29:10

Grundet ferie, forlænges TRESemmé-konkurrencen lidt endnu – den nye udtrækkelsesdato er onsdag den 11.august.

TRESemmé er hårpleje I salonkvalitet uden de højere salonpriser, der rammer en af de helt store skønhedstendenser lige nu: Masser af kvalitet for mindre penge. En tendens som dommerpanelet bag Danish Beauty Award endda har udnævnt som en af deres 10 skønhedstendenser og har beskrevet den således:

Looking good for less

BIG er bedst i en tid, hvor vi holder pengepungen tættere til kroppen, og samtidig gerne vil spare på samfundets ressourcer. Store størrelser hitter derfor netop nu – dog ikke for enhver pris. Værdi og kvalitet skal følge med. Vi går efter et mindre antal produkter, der varer længere – og gerne med flere funktioner.

Foto: PR

Nu kommer den nye Colour Revitalise-serie – tre produkter dedikeret til at bevare din hårfarve i op til 40 hårvaske ved at ’låse’ farven inde i hårstrået, så du ikke behøver at se din dyre hårfarve løbe ud med badevandet hver gang du stiller dig under bruseren, hopper i poolen eller tager en dukkert i havet. Og som med alle TRESemmé-produkter, får du 900 ml shampoo eller balsam for under 100 kroner!

Tre heldige asner kan (endda lidt før alle andre) vinde en Colour Revitalise Shampoo, en Colour Revitalise Conditioner og en Colour Reviotalise Intensive Treatment. DU skal bare smide en kommentar her nedenfor, så er du automatisk med i udtrækningen om de tre pærmier, der foregår onsdag den 11. august.

Love the Look ønsker held og lykke!

Hvilken en hårfarve er din ynglingsfarve?

Psst! TRESemmé Colour Revitalise lanceres i starten af august, og hvert produkt koster 89 kroner. Læs mere på tresemme.dk. LTL

  • Kommentarer(6)//www.hyldebrandt.dk/#post176