Love the Look

Love the Look

- en beauty-blog af Mikkel Hyldebrandt

En blog i skønhedens tegn. Produkter, favoritter, tendenser, baggrund og meget mere.

Gæsteblogger Marianne Tromborg om at fortsætte med din sommer-feeling

BeautyOprettet af Mikkel Hyldebrandt tor, juli 29, 2010 11:08:01

I dag overtager hudpleje-guru og makeup-artist Marianne Tromborg bloggen. For da jeg forleden mødtes med Marianne Tromborg forleden, strålede hun af det der look som enten en top-ferie eller et par dages spa-ophold kan give: brun på den lækre (og sunde) solkyssede måde og en hud med masser af glød. Et look som klæder alle og som sagtens kan bibeholdes langt efter sidste feriedag.

Personligt havde jeg pakket feriekufferten med Tromborg SPA-produkter - åbenbart langt ud over det lovlige. 500 kr. i overvægt!

Men så skulle der også rettes op på alt det forsømte, for ferie er lig forkælelsestid. Efter 14 dage med sol, badning, god mad og tid til selv at forkæle fødderne med olie, er jeg nærmest blevet glad for mig selv. Hver en cencimeter er velsmurt.

Foto: Michael Wendt

Lidt af de gode rutiner er nemme og hurtige at tage med hjem til den travle hverdag. Fx Glow Serum. Serum er magiske dråber, der giver liv, fugt og udstråling til ansigtet – propfyldt med naturens vidundere og biomagi. For man skal passe på livslinjerne, når man bliver udsat for sol, og en magisk måde at beholde den flotte solkyssede teint (og udligne de små linjer og tilføre uundværlig fugt) er serum.

Foto: Michael Wendt

En enkelt dråbe er nok til hele ansigtet, og er brystpartiet ved at miste sin farve, begynder at skalle eller virker tør, så en dråbe her også. Kan bruges alene eller før og efter creme, for når ingredienserne er rigelige, så spiller rækkefølgen ingen rolle.

Så er der også lige olietricket. Velduftende olie masseret ind over det hele – også på de sandalplagede fødder. Uhm, det er velvære. Min sommerfavorit er Face and Body Oil Lavender Rosetree - den virker også beroligende på huden. Og så er huden i topform også selv om hverdagen har meldt sig - og det tager jo kun 2 min.

Love the Look!

Har du et tip til at bevare din sommer-feeling?

  • Kommentarer(0)//www.hyldebrandt.dk/#post174