Love the Look

Love the Look

- en beauty-blog af Mikkel Hyldebrandt

En blog i skønhedens tegn. Produkter, favoritter, tendenser, baggrund og meget mere.

Wintours VOGUE

Talk of TownOprettet af Mikkel Hyldebrandt tir, november 03, 2009 12:04:59

Den blev vist for en kort tid i udvalgte biografer i september, og nu er den ude på DVD – dokumentaren ”The September Issue” om de mange måneder det tog at producere den hidtil største udgave af VOGUE (USA) med hele 840 siders modestof. Begivenhedernes ubestridelige omdrejningspunkt er den berømte og berygtede chefredaktør Anna Wintour, der er kendt for sit skarpe blik bag de mørke solbriller og sine faste meninger, der ikke står til at ændre.

Foto: PR

Dokumentaren er ikke et personlig og intimt portræt af Fru Wintour, der forholder sig lige så professionelt i forhold til dokumentaren som til sit blad uden at tabe kontrollen. Det eneste tidspunkt, hvor man fornemmer en lille usikkerhed i hendes kølige men venlige væsen er, da hun giver udtryk for at hendes veluddannede søskende ser ned på hendes arbejde i den overfladiske modeverden. Hendes moderedaktør Grace Coddington viser også nogle af skyggesiderne ved den ellers så glamourøse modemagasin-verden, hvor måneders arbejde afvises eller forkortes på sekunder... af Anna Wintour.

Filmen giver en fantastisk baggrund for, hvordan et blad i den absolutte topliga fungerer bag det glossede ydre. Klart en anbefaling værd!

Hvis du er mere til underholdning end til dokumentar, kan du vælge at se filmen ”The Devil Wears Prada” med Meryl Streep i hovedrollen, der er stærkt inspireret af Anna Wintour.

Love the Look!

  • Kommentarer(0)//www.hyldebrandt.dk/#post10