Love the Look

Love the Look

- en beauty-blog af Mikkel Hyldebrandt

En blog i skønhedens tegn. Produkter, favoritter, tendenser, baggrund og meget mere.

Love the Look i helt nye klæ'r!

Talk of TownOprettet af Mikkel Hyldebrandt tir, august 28, 2012 17:42:33
Nu flytter Love the Look endegyldigt adresse til Lovethelookblog.com.

Ud over det helt nye look, vil du også bemærke, at alle tekster nu er på engelsk, fordi jeg i mellemtiden er flyttet til USA.

Jeg vil fortsat sørge for at give de seneste nyheder, trends og produkter til både ham og hende, så kig med uanset hvad.

Du kan også finde Loive the Look på Facebook.com/Lovethelookblog og følge mig på Twitter @mhyldebrandt.

Love the Look!

  • Kommentarer(0)//www.hyldebrandt.dk/#post345

Nyt nummer af IN - og ikke et farvel men på gensyn!

Talk of TownOprettet af Mikkel Hyldebrandt tor, april 19, 2012 10:35:31

Så er der et nyt nummer af IN på gaden, der udover en masse spændende artikler og masser af mode, indeholder i alt 62 siders skønhed. 48 af disse ligger i et fyldigt skønhedstillæg, du får med kvit og frit med hovedbladet.

Tillægget markerer samtidig en slags punktum for min karriere på IN, da jeg grundet personlige årsager flytter til USA med udgangen af april. Min efterfølger på IN bliver den skønne Silke Grane, der nok skal videreføre den rette skønhedsånd på IN.

Flytning, nyt land og en masse andre spændende udfordringer betyder også, at Love the Look i dens nuværende form bliver sat på pause. Men selvfølgelig for at genopstå som en smuk fugl Føniks på den anden side af Atlanten. Og vist nok også på engelsk.

Indtil da - tak for denne gang og på gensyn!

Love the Look!

  • Kommentarer(3)//www.hyldebrandt.dk/#post344

Nyt IN med skønhed der ikke er set før

Talk of TownOprettet af Mikkel Hyldebrandt man, februar 20, 2012 14:00:36

Så er der endnu et nyt nummer af IN på gaden, og endnu en gang har vi spækket det med masser af mode, skønhed, sundhed og livsstil.

Foto: Bjarke Johansen

Og så er der tilmed en premiere i magasinet, for blandt skønhedssiderne finder du en meget smuk skønhedsserie skudt af forograf Katrine Rohrberg.

Det er makeup-magikeren Søren hedegaard, der har i samarbejde med undertegnede har skabt de tre forårslooks, der tegner de stærkeste tendenser dette forår.

Foto: Katrine Rohrberg, makeup & hår: Søren Hedegaard, model: Asta/Le Management

Du får her et preview på Neon Nude, der er klassiske forårspasteller, der til tider er twistet over i de pangfarvede neonnuancer. Resten må du se i det nye nummer af IN.

Love the Look!

  • Kommentarer(0)//www.hyldebrandt.dk/#post340

Backstage til modeugen

Talk of TownOprettet af Mikkel Hyldebrandt tor, februar 02, 2012 16:44:26

Da modeugen i går blev skudt i gang med det store CIFF-trendshow i Bellacentret i København, blev jeg inviteret backstage, hvor MAC var i fuld gang med at lægge makeup på modellerne. Kvinden, der havde skabt looket, er Carolina Petterson, der er ledende makeupartist for Mac - en titel, der ikke bare gør hende til en nøgleperson under den danske modeuge, men som også tager hende overalt i verden, hvor hun lægger makeup ved internationale modeshows og begivenheder.

- Carolina Petterson i fuld gang med looket til showet. Foto: MH

Looket var en form for super-glamour, hvor øjnene var indrammet i smuk smokey i farver, der gik fra sort til mørkviolette nuancer. Læberne havde fået masser af mørk blommefarve og var blevet afsluttet med masser af supershiny gloss.

Foto: Copenhagen Fashion Week

Kunsten ved et look til et show som CIFFs er at matche det til de ikke mindre end fire hovedtendenser som modellerne skal vise tøj for.

Foto: Copenhagen Fashion Week

En udfordring, når tendenserne er noget så forskelligt som New Romantics, Wild Thngs, Retro Maniacs og Seventy Somethings. Altså alt fra det mere romantiske over retro til direkte 70er-inspiration. Men som altså lykkedes rigtig godt for MAC i Bella.

Love the Look!

  • Kommentarer(1)//www.hyldebrandt.dk/#post337

Modeuge for alle - L'Oréal Powder Room

Talk of TownOprettet af Mikkel Hyldebrandt ons, februar 01, 2012 16:50:50

I dag er modeugen blevet skudt i gang med godt 50 shows fordelt på tre dage. Og selv om man får lidt med hist og her, så er og bliver modeugen for modebranchen og altså ikke en modefest for resten af 'os'.

Det her L'Oréal Paris gjort noget ved og åbner fra den 2.-4. februar L'Oréal Paris Poder Room i Løvstræde i København. Konceptet er helt enkelt: Mød op i pop-up-salonen i København og få en mini-makeover af professionelle makeupartister fra L'Oréal Paris.

Mens du venter, kan du spise og drikke lidt lækkert og bladre gennem mærkets modeugeavis L’Oréal Paris Fashion Post.

Som en ekstra dimension på din makeover-makeup-oplevelse kan du blive fotograferet af en prof fotograf og få billedet med hjem. Alle looks bliver offentliggjort på Powder Room’s pressevæg, men ligeledes kan alle kan ’tagge’ deres nye look fra Powder Room til deres egen facebook profil.

Se, det er da en snert af modeugen, der vil noget!

L’Oréal Paris' Powder Room er åbent for alle torsdag d. 2 og fredag d. 3. februar i tidsrummet fra kl. 12-18 samt lørdag d. 4. februar fra kl. 10-16. For booking af tid med en make-up artist, kan man henvende sig i skranken i Powder Room. Adressen er Løvstræde 8, 1152 København K.

Love the Look!

  • Kommentarer(0)//www.hyldebrandt.dk/#post336

Nyt nummer af IN på gaden

Talk of TownOprettet af Mikkel Hyldebrandt tor, januar 19, 2012 09:33:47

Så er der et nyt nummer af IN på gaden. Denne gang er der fokus på all things Danish, for nu at bruge en almindelig dansk vending, ahem...

Du får masser af dansk mode og et stort skønhedstema om danske skønhedsildsjæle, der naturligvis inkluderer personligheder som Ole Henriksen, Dennis Knudsen, Andrea Elisabeth Rudolph, Marianne Tromborg og mage flere. Og så er nummeret selvfølgelig spækket med skønne danske kvinder, hvor der lægges ud med en meget smuk Marianne Mosbæk på forsiden.

På redaktionen er vi både stolte og glade for det nye nummer og håber vores kære læsere synes lige så.

Og forresten: Hvis du ikke kender til INs facebook-side, så klik videre her og lav en 'like' på siden. Lige nu kører der fx en fantastisk konkurrence, hvor du kan vinde en weekend med en Audi Q3 og et spaophold for dig og tre veninder. Så skynd dig videre til siden, og vær med.

Love the Look!

  • Kommentarer(1)//www.hyldebrandt.dk/#post333

I denne søde juletid...

Talk of TownOprettet af Mikkel Hyldebrandt fre, december 02, 2011 10:46:06

... er der masser af forkælelse at hente i blogland! Selv om denne blog på grund af tidspres ikke har fået lavet en gavekalender til bloggens læsere, så skal i alligevel ikke snydes for nogle af de mange godter, man kan klikke sig frem til.

Lad os starte med skønne Anette, der på Beautyspace kører en adventskalender med RIGTIG gode gaver. Den kommende søndag duft fra Armani Code. Og fortvivl ej, hvis du ikke trækkes ud som vinder, for på Anettes blog er alle vindere, så hvis du på et eller andet tidspunkt lægger en kommentar under adventsgodterne, så får du en julet overraskelse den 23. december. Se det er da gavmildhed!

Foto: Slowfashionhouse.com

Hvis du ud over skønhed også er til bolig og mode, så kan du anbefale venner og familie til at modtage nyhedsbrevet fra SlowFashionHouse og derved deltage i konkurrencen om lækre præmier til dig eller til hjemmet. Deltag ved at klikker her.

Og endelig kan du på The Sweet Spot få lækre, små giveaways drysset generøst ud over hele december. Skønne Laura står bag, og hun må være i julehumør med alle de lækkerier.

Love the look!

  • Kommentarer(2)//www.hyldebrandt.dk/#post323

En skønhedsdronnings død

Talk of TownOprettet af Mikkel Hyldebrandt tir, november 15, 2011 15:32:42

Det er ikke kun fordi, jeg arbejder med at skrive om skønhedens tendenser, historier og personligheder, at jeg er meget berørt af, at Evelyn Lauder – svigerdatter til dén berømte Estée – døde i lørdags 75 år gammel som følge af en kræftsygdom i underlivet. For nok var hun en stor del af Estée Lauder Companies’ image og historie. Men hun var også kvinden, der opgav sin lærergerning for at gå ind i manden Leonards familiefirma, hvor hun viste sig at være overordentlig skarp, når det gjaldt skønhed. Hun navngav Clinique, var næsen bag nogle Estée Lauder-firmaets største dufte som Beautiful og Pleasures og så var hun passioneret forkæmper for brystkræftsagen for blot at nævne nogle af de få succeser hun kan kalde sine egne.

Foto: PR Estée Lauder Companies

Det var i forbindelse med sidstnævnte – brystkræftsagen - at jeg talte med hende i sommer over en skrattende telefonlinje fra København til Aspen. Og netop derfor er det så mærkeligt, at hun er væk. For selv om jeg var en af de sidste hun gav et af sine sjældne interviews, var hun så skarp, velformuleret og nærværende, at det er svært at forstå, at hun nu er væk. Interviewet kan du læse i IN nummer 10 fra i år, hvilket ud over at beskrive en strålende personlighed også er prydet af nogle ret fine familiefotos fra den kendte Lauder-familie.

Evelyns ånd vil uden tvivl leve videre i Estée Lauder-regi. Og jeg vil mindes hende som en stærk, bestemt og helt igennem fantastisk kvinde, der sagtens kunne mærkes hele vejen gennem telefonlinjen fra Aspens bjerge.

Love the Look!

  • Kommentarer(0)//www.hyldebrandt.dk/#post320

Var der nogen der sagde tempeltid?

Talk of TownOprettet af Mikkel Hyldebrandt søn, oktober 02, 2011 12:06:16
For godt en måned siden kunne jeg føje endnu en skønhedsfavorit til min efterhånden uendeligt lange liste. Men denne favorit hører dog til i kategorien sted og ikke produkt. For her er tale om intet mindre end fire etagers velvære fra kælder til kvist og fra top til tå på Frederiksberg i København.

Foto: PR

Min nye spadestination bærer navnet Beauty Avenue og er en såkaldt Aveda Lifestyle Spa & Salon. Det betyder ikke bare en Aveda-butik med alle produkter samlet ét sted, men også en frisør (med anbefalelsesværdig hårspa-behandling), eyebrow bar (hvor brynene formes med threading, en lille trådløkke, der griber om de små hår), ansigts- og kropsbehandlinger en masse (anbefaler at starte med Elemental Nature-varianten), massage og en temmelig genial relaxation lounge, hvor man kan lade velværen synke rigtig dybt ind. Nævnte jeg, at det hele var spredt ud over fire etager?

Foto: PR

Så hvis man nu antager, at ens krop er et tempel, så er det oplagt at bruge (mange!) timer hos Beauty Avenue Lifestyle Spa & Salon. For det er intet mindre end et spatempel!

Love the Look!

Psst! Bestil tid og se meget mere om behandlingerne på beautyavenue.dk. LTL

  • Kommentarer(0)//www.hyldebrandt.dk/#post315

Med Margiela i Paris

Talk of TownOprettet af Mikkel Hyldebrandt fre, september 23, 2011 10:38:03

Jeg var på en hurtig tur til Paris forleden. Anledningen var en meget spændende nyhed fra YSL, som jeg nok skal skrive meget mere om. På et senere tidspunkt. For i Paris havde jeg den udsøgte fornøjelse at overnatte på La Maison Champs Élysées, et såkaldt boutique hotel, der oven i købet er designet af Maison Martin Margiela. Som i den skønne duft uden titel, du kan læse mere om her.

Det er ikke alle værelserne, der er indrettet af MMM, men de som er, er fyldt af overraskelser. Min svenske kollegas værelse var en 'white cover' suite, hvor alt var overdækket af hvidt stof: stole, borde, lamper, ja, selv billederne på væggen, computr og telefon var iklædt det for Margiela så karakteristiske stof.

Så lige så snart muligheden bød sig, hastede vi ud til Rue de Montpensier, hvor Margiela har deres herrebutik. Og i vanlig Margiela-stil var i en undselig smøge uden rigtig skiltning og kun en hvidmalet mannequin-hånd på døren ind til butikken. Tjekket!

Love the Look!

  • Kommentarer(2)//www.hyldebrandt.dk/#post314
Næste »