Love the Look

Love the Look

- en beauty-blog af Mikkel Hyldebrandt

En blog i skønhedens tegn. Produkter, favoritter, tendenser, baggrund og meget mere.

Love the Look - en beauty-blog

Om Love the LookOprettet af Mikkel Hyldebrandt tor, oktober 29, 2009 22:09:44

Skønhed har stor betydning for den verden vi lever i. Og hvis du tror skønhed kun handler om egocentreret produkt-pensleri, så tro om igen – eller forlad straks denne blog!

For et moderne skønhedsbegreb er meget mere end blot den duft, du puster på huden, eller den creme du smører på kroppen. Skønhed er ladet med alt muligt og umuligt lige fra tendenser hentet fra moden og verden omrking os. Den er spækket med alskens teknologier og medrivende udviklinger og propfyldt med noget af den ypperste markedsføring, der kan købes for penge.

Love the Look vil ikke kun være produkt-gejlet, men også tage fat på tendenser, personligheder, musik, reklamefilm, artikler og mange andre af de elementer, der tilsammen udgør en ret broget, temmelig kompliceret, noget uoverskuelig, ofte vanvittig, til tider komisk og helt igennem fantastisk genial skønhedsverden.

Just LOVE THE LOOK!

  • Kommentarer(2)//www.hyldebrandt.dk/#post1

Om Mikkel Hyldebrandt

Om Love the LookOprettet af Mikkel Hyldebrandt tor, oktober 29, 2009 22:07:02

Jeg har altid været fascineret og grebet af parfume og kosmetik. Om det var min far, der forlod badeværelset i en velduft af blå Williams, eller min mor, der duppede Opium på huden, når der skulle være fest, så blev jeg allerede som barn forundret over den fantastiske verden, der foldede bare ved at bruge forskellige produkter. Så da jeg blev gammel nok, nærmest kløede det i fingrene på mig for at få lov til parfume og creme.

Foto: Anders von Greffelstejn

Og interessen, for ikke at sige passionen, har holdt ved og taget til lige siden: I årene, hvor jeg arbejdede bag disken i Illums herreparfumeri, i min tid som skønheds- og groomingskribent, som skønhedsredaktør for forskellige magasiner og som medlem af juryen i Danish Beauty Award. Og jeg bliver stadig begejstret, overrasket og forundret over den fantastiske kosmetikverden, hvad enten det er ny creme eller en spændende duft.

Love the Look er til alle ligesindede, der holder af alle de ting, der ganske enkelt gør livet smukkere.

Mikkel Hyldebrandt

  • Kommentarer(0)//www.hyldebrandt.dk/#post0