Love the Look

Love the Look

- en beauty-blog af Mikkel Hyldebrandt

En blog i skønhedens tegn. Produkter, favoritter, tendenser, baggrund og meget mere.

Lakket farveleg

BeautyOprettet af Mikkel Hyldebrandt man, marts 19, 2012 14:11:39

Vi kan ikke komme uden om det: Lakkerne er stadig over os! Og nu hvor forår og sommer står for døren, så er der jo ti flere negle at lakke til. Som inspiration får du her en film fra L´Oréal Paris, der lige nu lancerer deres Color Riche Le Vernis - en kollektion af hele 48 farver af neglelak med indbygget overlak, så den tilmed er holdbar.

Hver miniflaske indeholder kun 5 ml og koster bare 40 kr. stykket, så der er rig mulighed for både at købe masser af nuancer og faktisk at bruge neglelakken op.

God fornøjelse!

Love the Look!

  • Kommentarer(1)//www.hyldebrandt.dk/#post343

Draculas duft?

BeautyOprettet af Mikkel Hyldebrandt man, marts 12, 2012 10:43:52

Lige om lidt kommer Lady Gagas allerede berygtede duft, der efter sigende kommer til at dufte af en blanding mellem blod og sæd. Man kunne forestille sig et lignende duftsprog i Geza Schöns - ham med molekule-duftene Escentric og Molecule - nye herreduft, Kinski, der henter sin inspiration fra den tyske skuespiller Klaus Kinski (1926-1991). Kinski - altså skuespilleren - er mest berømt for sin rolle som Dracula i Werner Herzogs Nosferatu the Vampire fra 1979 selv om han medvirkere i mere end 130 film i sin karriere.

Foto: PR

Men selv om Kinski - altså duften - er kontrastfyldt og anderledes, så er den langt fra sæd- og bloddryppende. Frugtige bær er sat overfor grøn vetiver, en prikken krydderkomposition overfor blomster og afslutningen er overraskende ligetil og klassisk med patchouli og musk. Alt sammen en hyldest til en skuespiller, hvis personlighed og temperament var kontrastfyldt, men hvis talent var stort og smukt.

Foto: PR

Som med Geza Schöns andre dufte er der ikke tale om konventionelt parfumeri, men nærmere om dufte, der skal opdages og prøves på egen hud. Men hvis du er til dufte, der kan bare lidt mere, så er Kinski også noget for dig.

Love the Look!

Psst! Kinski koster 950 kr. for 100 ml edt og forhandles hos Storm i København og andre udvalgte forhandlere. LTL

  • Kommentarer(0)//www.hyldebrandt.dk/#post342

Lips by Lancôme

BeautyOprettet af Mikkel Hyldebrandt tor, februar 16, 2012 12:01:08

Man kan næsten ikke andet end blive en smule forelsket i de nye Rouge in Love læbestifter fra Lancôme. For selv om etuiet er lille, så gemmer, der sig en overdådig farverigdom og en læbestift i normal størrelse bag det børsede metalydre. Og så er farvefloret inddelt i tre underkollektioner, der farvelægger dine læber fra morgen til aften - fra uskyldig til sensuel.

Der lanceres hele 22 farver i Danmark, og hvis du klikker videre til filmen her, kan du få et preview på alle farverne. Og lade dig rive med af forelskelsen i farverne og byernes og romantikkens by Paris...

Love the Look!

  • Kommentarer(0)//www.hyldebrandt.dk/#post339

Lucky Looks 3 - YSL Candy Face

BeautyOprettet af Mikkel Hyldebrandt fre, februar 03, 2012 14:34:56

Der er tale om fredagsslik på flere planer med YSLs forårslook, der passende hedder Candy Face. Lækre og brugbare pasteller, der nok skal forsøde dit forår!

Stjerneproduktet er den fine Candy Palette, der kombinerer fire rosa nuancer fra sart lyserød til lækker lilla.

Igen i år laver YSL en lille revolution på blushsiden, hvor sidste års små krukker suppleres med blush på tube, der er mindst lige så let at bruge, og som kommer i skønne forårsnuancer. Og selvfølgelig kommer der også forårskåde farver til fingerspidserne.

Endelig kan du allerede nu gå foråret i møde med med oplulent glossede læber med de nye Vernis á Levres, der kombinerer læbestiftens farverigdom, neglelakkens blankhed og glossens lethed i én skøn gloss, der enten kan smøres tykt på eller duppes på alt efter, hvor meget farve og shine, du vil have på læberne.

Love the Look!

Psst! Looket rammer makeup-standene i slutningen af februar mens lakken til læberne kan fåa allerede nu. LTL


  • Kommentarer(1)//www.hyldebrandt.dk/#post338

Lucky Looks 2 - Chanel Les Harmonies de Printemps

BeautyOprettet af Mikkel Hyldebrandt tir, januar 31, 2012 14:08:56

Chanels forårslook er inspireret af de sarte farvenuancer som foråret byder på. Kreative chef Peter Philips må have forestillet sig en solnedgang, der endnu ikke har vokset sig sommerstærk i farverne, men som stadig giver dig en farveeksplosion.

Farveovergangene er smukt illustreret i stjerneproduktet, der er en smuk highlightende blush i smukke rosa striber, der kan efterlade din hud sart oplyst af diskrete farver.

Men selvfølgelig er der også masser af smukke farver til læberne, en brugbar palet og flere single-øjenskyggerne til øjenmakeuppen.

Og selvfølgelig kan der præsenteres en trio af neglelakker, der er farvegivet efter forårets og forsommerens måneder April, May og June. Mon ikke der er dømt forårs-hype?

Et harmonisk og helt igennem smukt forårslook, der varsler forår og smukke farver på bedste vis.

Love the Look!

  • Kommentarer(2)//www.hyldebrandt.dk/#post335

Lucky looks - Dior Garden Party

BeautyOprettet af Mikkel Hyldebrandt fre, januar 27, 2012 15:24:42

Selv om foråret måske ikke lige springer i øjnene, når man kigger udenfor, så er der alligevel masser af forårstegn. Navnlig når du går gennem stormagasinernes skønhedsafdeling, hvor de forskellige mærkers forårslooks er begyndt at springe ud.

De næste par dage vil jeg gennemgå de vigtigste og bedste looks, og lægger ud med Dior, der indbyder til havefest. Looket hedder 'Garden Party', og traditionen tro er looket domineret af lækre pasteller og virkelig skønne stjerneprodukter. Inspirationen er hentet fra Christian Diors somre i Granville i Normandiet, hvor blomsterne var mangfoldige og romantikken var til at tage at føle på, og som her er overført til en moderne nutidsversion i farver og stemning.

Looket føres an af den skønne clutch med tre øjenskygger og to glosser og suppleres af en neonpink blush, der trods den heftige farve er rigtig brugbar.

Og så er intet look fuldendt uden et par lakfarver i nye kultfarver, der i år er opkaldt og farvelagt efter en vandlilje og en forglemmigej - Waterlily og Forget-me-not.

Det her er nok forårets smukkeste havefst!

Love the Look!

Psst! Dior Garden Party er allerede at finde på hylderne. LTL

  • Kommentarer(0)//www.hyldebrandt.dk/#post334

De sidste skønne tendenser

BeautyOprettet af Mikkel Hyldebrandt tir, januar 17, 2012 13:44:33

Sæt dig godt til rette, og lav dig eventuelt en kop kaffe, for i dag får du hele seks tendenser, der tegner vores skønne verden lige nu og fremover. Men så er det også slut, for det er hele rækken på i alt 12 tendenser, som dommerpanelet bag Danish Beauty Award har fundet frem til.

I dag handler tendenserne blandt om skræddersyede cremer, en ny rumalder og det, der kan sammenlignes med extensions i håret - bare i ansigtet. God fornøjelse!

Foto: PR

Customized
Vi vil have made-to-measure, også når det gælder vores skønhed. For hudplejen skal ikke bare passe til præcis din hud, men også til din livsstil. Vi vil være unikke på vores helt egen måde, så hvis det betyder at vente på din håndlavede og customized creme, så lad gå da. For den er jo min, min, min!

Homelab – DIY Health
Som kittelklædte lab geeks knækker vi ampuller, opløser piller og blander vores miksturer hjemme på badeværelset. Ritualet fra skønhedsklinikken duplikeres en-til-en inden for hjemmets fire vægge. Metoden sikrer også, at hudplejen blandes i sidste øjeblik før den kommes på huden, så effektiviteten højnes og resultatet lige så.

Space Beauty
Velkommen til holodækket! Vi elsker at tage en lille rumfart med vores skønhedsprodukter, der med androgyn udstråling zapper spaceage-manicure på fingerspidserne, metalliske toner på huden og robotagtig grafik i ansigtet. Er du klar til en ny rumalder?

Happy Aging
At blive ældre handler ikke mere om at fokusere på ulemperne ved ældningsprocessen. I stedet for at zoome ind på de skavanker, der følger med alderen, vil vi hellere høre om dem, der ældes med ynde. Hvad gør de for at være den bedste version af deres alder? Hvilken creme er det? Og er det noget jeg selv kan praktisere?

The no-bullshit talk
Profit og personlighed kan forenes. Forbrugerne vil værdsætte brands, der er ærlige og tør vise empati, gavmildhed, ydmyghed, fleksibilitet, modenhed, humor og som står ved eventuelle fejl, de begår. Det er bare menneskeligt. Vi ikke vil tales til, som om vi hører det forrige århundrede til. Alle, der forstår at tale sproget no bullshit, vil vinde med flere banelængder i 2012.

Add ons
Masser af farve og add ons, der gør skønhed til kunst. Vi taler ligefrem om beauty grafitti. Ansigtet er kanvas for kunstneriske farver og påsatte effekter, neglene er pyntet med add on-strips eller et ekstra lag effektlak, og øjenvipperne er suppleret med kunstige vipper af den smukke, brugbare slags. Vi tilføjer, limer og klister os til lige netop det look, vi vil ha' i dag.


Love the Look!

  • Kommentarer(0)//www.hyldebrandt.dk/#post332

Lidt om perfektion, nostalgi og aura

BeautyOprettet af Mikkel Hyldebrandt man, januar 16, 2012 13:11:27

Som lovet får du her de næste tre tendenser fra holdet bag Danish Beauty Award. Se med de næste par dage, for at få tendenser drypvis. Og så går jeg i gang med at vise sæsonens bedste looks!

Foto: PR

Nobody is perfect
All natural er all good. For vi kan efterhånden spotte en botoxglattet pande eller en fyldt læbe på lang afstand. Vi viser både grå hår og fine linjer med stolthed, for vi vil se godt ud – ikke unge – af vores alder. Og tyer vi til hjælp fra skønhedsdoktorens sprøjte skal resultatet være usynligt for alle andre end dig selv.

Visible Aura
Vi vil være holistiske på alle planer, hvad enten det gælder skønhed eller livsstil. Sidste års fokus på enkelte hellige ingredienser har nu spredt sig til hele livsspektret, hvor vi vil finde den indre ro ikke bare på badeværelset, men også i resten af vores liv.

Ny nostalgi
Vi går på genopdagelse blandt klassikerne. Fordi de stadig holder og minder os om en tid, hvor der netop var tid til at gøre sig umage. Dengang hvor livet syntes enklere, og de ægte originaler blev født på en ikonisk stjernehimmel, der lyser klart den dag i dag. Og i en tid, hvor alle skriger på at være originale, er skønhedens klassikere det ligefremme valg.

Love the Look!

  • Kommentarer(1)//www.hyldebrandt.dk/#post331

Den ultimative beauty-bande

BeautyOprettet af Mikkel Hyldebrandt fre, januar 13, 2012 10:36:01

Endnu en gang i år, er jeg heldig at være blandt jurymedlemmerne i Danish Beauty Award, der deler priser ud til de bedste skønhedsprodukter på en endnu ikke fastsat dato i løbet af foråret. Du får et 'familiefoto' her, og hvis du har lyst, kan du læse dig mere om hvem vi er lige her.

Hvis du tror vores arbejde består udelukkende i at bedømme de godt 400 indsendte produkter, så er det næsten sandt. For faktisk starter vi hele processen med at tale om de tendenser, der ikke bare er at spotte lige nu, men som også kommer til at tegne de næste par år på skønhedsfronten. I løbet af de næste par dage, får du alle ti, men for ikke at skabe beauty-overload, deler jeg det en smule op. De første tre lyder således:

Just Say Yes

Det er på høje tid vi dropper konformiteten og krisestemningen. Vi har været alvorlige længe nok, så i stedet for de evige nej-sigere, der skilter med nej til dit og nej til dat, så lad os sige ja. Ja til skønhedsprodukter med ingredienser, der hjælper os til at gøre livet lidt lettere og enklere at leve.

Playful

Det legesyge har fundet vej ind i skønheden igen. Langt fra den kølige og perfektionistiske Mad Men-stil finder vi skønhedsprodukter, der appellerer til vores fantasi og opfordrer til at gå på opdagelse i hele den mangfoldige beauty-farvelade. For som det gælder med al makeup: Hvis legen går for vidt, kan du tage det af igen …

Cheap Hippie

Øko-suset er stilnet af, og vi er på nippet til at forkaste alt det grønne og dets væsen. Men har vi virkelig fået nok af alt det grønne? Ja, hvis det bliver for helligt og frelst. Nej, hvis øko er en selvfølge, vi end ikke bemærker mere, men forudsætter, og som kan fås til en rimelig pris.

Love the Look!

  • Kommentarer(3)//www.hyldebrandt.dk/#post330

Nytårs-glamour

BeautyOprettet af Mikkel Hyldebrandt tor, januar 05, 2012 14:34:57

Efter overstået, velundt og velfortjent julepause, er Love the Look tilbage igen. Og selv om nytårsbraget er bag os, hvorfor så ikke tage noget af aftnens glamour med ind i januar, der lige nu tegner sig gråt og regnfyldt.

Foto: Clarins PR/Guido Macofico

Se bare Denne smukke Clarins Passion Face Palette, der er en gylden pudder, der trenden tro ikke skal gøre din hud puddermat, men nærmere kaste en smule shine og highlight, så din hud ser ud som var den oplyst af stearinlysets skær. Og så er den jo så smuk at se på i sig selv.

Selv om Passion-pudderet hører Clarins' julelook til, så er den til at få fat på endnu.

Godt nytår!

Love the Look!

  • Kommentarer(2)//www.hyldebrandt.dk/#post329
Næste »