Love the Look

Love the Look

- en beauty-blog af Mikkel Hyldebrandt

En blog i skønhedens tegn. Produkter, favoritter, tendenser, baggrund og meget mere.

Love the Look i helt nye klæ'r!

Talk of TownOprettet af Mikkel Hyldebrandt tir, august 28, 2012 17:42:33
Nu flytter Love the Look endegyldigt adresse til Lovethelookblog.com.

Ud over det helt nye look, vil du også bemærke, at alle tekster nu er på engelsk, fordi jeg i mellemtiden er flyttet til USA.

Jeg vil fortsat sørge for at give de seneste nyheder, trends og produkter til både ham og hende, så kig med uanset hvad.

Du kan også finde Loive the Look på Facebook.com/Lovethelookblog og følge mig på Twitter @mhyldebrandt.

Love the Look!

  • Kommentarer(0)//www.hyldebrandt.dk/#post345

Nyt nummer af IN - og ikke et farvel men på gensyn!

Talk of TownOprettet af Mikkel Hyldebrandt tor, april 19, 2012 10:35:31

Så er der et nyt nummer af IN på gaden, der udover en masse spændende artikler og masser af mode, indeholder i alt 62 siders skønhed. 48 af disse ligger i et fyldigt skønhedstillæg, du får med kvit og frit med hovedbladet.

Tillægget markerer samtidig en slags punktum for min karriere på IN, da jeg grundet personlige årsager flytter til USA med udgangen af april. Min efterfølger på IN bliver den skønne Silke Grane, der nok skal videreføre den rette skønhedsånd på IN.

Flytning, nyt land og en masse andre spændende udfordringer betyder også, at Love the Look i dens nuværende form bliver sat på pause. Men selvfølgelig for at genopstå som en smuk fugl Føniks på den anden side af Atlanten. Og vist nok også på engelsk.

Indtil da - tak for denne gang og på gensyn!

Love the Look!

  • Kommentarer(3)//www.hyldebrandt.dk/#post344

Lakket farveleg

BeautyOprettet af Mikkel Hyldebrandt man, marts 19, 2012 14:11:39

Vi kan ikke komme uden om det: Lakkerne er stadig over os! Og nu hvor forår og sommer står for døren, så er der jo ti flere negle at lakke til. Som inspiration får du her en film fra L´Oréal Paris, der lige nu lancerer deres Color Riche Le Vernis - en kollektion af hele 48 farver af neglelak med indbygget overlak, så den tilmed er holdbar.

Hver miniflaske indeholder kun 5 ml og koster bare 40 kr. stykket, så der er rig mulighed for både at købe masser af nuancer og faktisk at bruge neglelakken op.

God fornøjelse!

Love the Look!

  • Kommentarer(1)//www.hyldebrandt.dk/#post343

Draculas duft?

BeautyOprettet af Mikkel Hyldebrandt man, marts 12, 2012 10:43:52

Lige om lidt kommer Lady Gagas allerede berygtede duft, der efter sigende kommer til at dufte af en blanding mellem blod og sæd. Man kunne forestille sig et lignende duftsprog i Geza Schöns - ham med molekule-duftene Escentric og Molecule - nye herreduft, Kinski, der henter sin inspiration fra den tyske skuespiller Klaus Kinski (1926-1991). Kinski - altså skuespilleren - er mest berømt for sin rolle som Dracula i Werner Herzogs Nosferatu the Vampire fra 1979 selv om han medvirkere i mere end 130 film i sin karriere.

Foto: PR

Men selv om Kinski - altså duften - er kontrastfyldt og anderledes, så er den langt fra sæd- og bloddryppende. Frugtige bær er sat overfor grøn vetiver, en prikken krydderkomposition overfor blomster og afslutningen er overraskende ligetil og klassisk med patchouli og musk. Alt sammen en hyldest til en skuespiller, hvis personlighed og temperament var kontrastfyldt, men hvis talent var stort og smukt.

Foto: PR

Som med Geza Schöns andre dufte er der ikke tale om konventionelt parfumeri, men nærmere om dufte, der skal opdages og prøves på egen hud. Men hvis du er til dufte, der kan bare lidt mere, så er Kinski også noget for dig.

Love the Look!

Psst! Kinski koster 950 kr. for 100 ml edt og forhandles hos Storm i København og andre udvalgte forhandlere. LTL

  • Kommentarer(0)//www.hyldebrandt.dk/#post342

Stor kærlighed

GroomingOprettet af Mikkel Hyldebrandt tor, marts 08, 2012 09:50:35

Selv om vejret svinger, så er foråret altså på vej! Jeg har i hvert fald modtaget masser af forårslooks og ditto dufte, der alle vidner om lysere tider og et liv letet for masser af tungt tøj!

Chanel er selvfølgelig på forkant med forårsfornemmelserne og har i den anledning lanceret sitet Chanel Makeup Confidential, hvor du kan få masser af inspiration og godbidder fra Chanels univers. En af de ekstra fine ting er muligheden for at skrive små kærestebreve og beskeder i makeup-produkter som jeg har forsøgt mig med her nedenfor. Det skarpe øje kan se, at hvert bogstav er skrevet af produkter. Så fint!

Og apropos kærlighed, så lancerer Chanel lige om lidt herreduften Chanel Allure Homme Sport Eau Extrême, der tegner til at blive en af mine sommerflirter, når det gælder duft. En skøn blanding af forrige års Edition Blanche og sidste års Bleu de Chanel, hvis du spørger mig. Og som gør det rigtig, rigtig godt!

Det tegner i hvert fald til at blive en sommer fyldt med kærlighed!

Love the look!

  • Kommentarer(1)//www.hyldebrandt.dk/#post341

Nyt IN med skønhed der ikke er set før

Talk of TownOprettet af Mikkel Hyldebrandt man, februar 20, 2012 14:00:36

Så er der endnu et nyt nummer af IN på gaden, og endnu en gang har vi spækket det med masser af mode, skønhed, sundhed og livsstil.

Foto: Bjarke Johansen

Og så er der tilmed en premiere i magasinet, for blandt skønhedssiderne finder du en meget smuk skønhedsserie skudt af forograf Katrine Rohrberg.

Det er makeup-magikeren Søren hedegaard, der har i samarbejde med undertegnede har skabt de tre forårslooks, der tegner de stærkeste tendenser dette forår.

Foto: Katrine Rohrberg, makeup & hår: Søren Hedegaard, model: Asta/Le Management

Du får her et preview på Neon Nude, der er klassiske forårspasteller, der til tider er twistet over i de pangfarvede neonnuancer. Resten må du se i det nye nummer af IN.

Love the Look!

  • Kommentarer(0)//www.hyldebrandt.dk/#post340

Lips by Lancôme

BeautyOprettet af Mikkel Hyldebrandt tor, februar 16, 2012 12:01:08

Man kan næsten ikke andet end blive en smule forelsket i de nye Rouge in Love læbestifter fra Lancôme. For selv om etuiet er lille, så gemmer, der sig en overdådig farverigdom og en læbestift i normal størrelse bag det børsede metalydre. Og så er farvefloret inddelt i tre underkollektioner, der farvelægger dine læber fra morgen til aften - fra uskyldig til sensuel.

Der lanceres hele 22 farver i Danmark, og hvis du klikker videre til filmen her, kan du få et preview på alle farverne. Og lade dig rive med af forelskelsen i farverne og byernes og romantikkens by Paris...

Love the Look!

  • Kommentarer(0)//www.hyldebrandt.dk/#post339

Lucky Looks 3 - YSL Candy Face

BeautyOprettet af Mikkel Hyldebrandt fre, februar 03, 2012 14:34:56

Der er tale om fredagsslik på flere planer med YSLs forårslook, der passende hedder Candy Face. Lækre og brugbare pasteller, der nok skal forsøde dit forår!

Stjerneproduktet er den fine Candy Palette, der kombinerer fire rosa nuancer fra sart lyserød til lækker lilla.

Igen i år laver YSL en lille revolution på blushsiden, hvor sidste års små krukker suppleres med blush på tube, der er mindst lige så let at bruge, og som kommer i skønne forårsnuancer. Og selvfølgelig kommer der også forårskåde farver til fingerspidserne.

Endelig kan du allerede nu gå foråret i møde med med oplulent glossede læber med de nye Vernis á Levres, der kombinerer læbestiftens farverigdom, neglelakkens blankhed og glossens lethed i én skøn gloss, der enten kan smøres tykt på eller duppes på alt efter, hvor meget farve og shine, du vil have på læberne.

Love the Look!

Psst! Looket rammer makeup-standene i slutningen af februar mens lakken til læberne kan fåa allerede nu. LTL


  • Kommentarer(1)//www.hyldebrandt.dk/#post338

Backstage til modeugen

Talk of TownOprettet af Mikkel Hyldebrandt tor, februar 02, 2012 16:44:26

Da modeugen i går blev skudt i gang med det store CIFF-trendshow i Bellacentret i København, blev jeg inviteret backstage, hvor MAC var i fuld gang med at lægge makeup på modellerne. Kvinden, der havde skabt looket, er Carolina Petterson, der er ledende makeupartist for Mac - en titel, der ikke bare gør hende til en nøgleperson under den danske modeuge, men som også tager hende overalt i verden, hvor hun lægger makeup ved internationale modeshows og begivenheder.

- Carolina Petterson i fuld gang med looket til showet. Foto: MH

Looket var en form for super-glamour, hvor øjnene var indrammet i smuk smokey i farver, der gik fra sort til mørkviolette nuancer. Læberne havde fået masser af mørk blommefarve og var blevet afsluttet med masser af supershiny gloss.

Foto: Copenhagen Fashion Week

Kunsten ved et look til et show som CIFFs er at matche det til de ikke mindre end fire hovedtendenser som modellerne skal vise tøj for.

Foto: Copenhagen Fashion Week

En udfordring, når tendenserne er noget så forskelligt som New Romantics, Wild Thngs, Retro Maniacs og Seventy Somethings. Altså alt fra det mere romantiske over retro til direkte 70er-inspiration. Men som altså lykkedes rigtig godt for MAC i Bella.

Love the Look!

  • Kommentarer(1)//www.hyldebrandt.dk/#post337

Modeuge for alle - L'Oréal Powder Room

Talk of TownOprettet af Mikkel Hyldebrandt ons, februar 01, 2012 16:50:50

I dag er modeugen blevet skudt i gang med godt 50 shows fordelt på tre dage. Og selv om man får lidt med hist og her, så er og bliver modeugen for modebranchen og altså ikke en modefest for resten af 'os'.

Det her L'Oréal Paris gjort noget ved og åbner fra den 2.-4. februar L'Oréal Paris Poder Room i Løvstræde i København. Konceptet er helt enkelt: Mød op i pop-up-salonen i København og få en mini-makeover af professionelle makeupartister fra L'Oréal Paris.

Mens du venter, kan du spise og drikke lidt lækkert og bladre gennem mærkets modeugeavis L’Oréal Paris Fashion Post.

Som en ekstra dimension på din makeover-makeup-oplevelse kan du blive fotograferet af en prof fotograf og få billedet med hjem. Alle looks bliver offentliggjort på Powder Room’s pressevæg, men ligeledes kan alle kan ’tagge’ deres nye look fra Powder Room til deres egen facebook profil.

Se, det er da en snert af modeugen, der vil noget!

L’Oréal Paris' Powder Room er åbent for alle torsdag d. 2 og fredag d. 3. februar i tidsrummet fra kl. 12-18 samt lørdag d. 4. februar fra kl. 10-16. For booking af tid med en make-up artist, kan man henvende sig i skranken i Powder Room. Adressen er Løvstræde 8, 1152 København K.

Love the Look!

  • Kommentarer(0)//www.hyldebrandt.dk/#post336
Næste »